Шоколадна каша з вівсянки, кокосовим молоком і інжиром

Як смачно зробити Шоколадну кашу з вівсянки, кокосовим молоком і інжиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Урізноманітніть свій сніданок🙌🏻 Приготуйте замість звичайної вівсяної каші – шоколадну! Так, так! Це дуже незвично і дуууже смачно 🤤🤤🤤 При цьому, в рецепті немає цукру і молочних жирів, тому він підійде веганам і тим, хто на ПП👍🏻 Головне тут – це саме хороше і якісне какао!

Інгредієнти

(на 3-4 порції):

1. Вівсяні пластівці тривалого варіння – 200 гр
2. Рослинна молоко (у мене кокосове) – 200 мл
3. Вода – 200-250 мл (в залежності від бажаної консистенції каші)
4. Какао алкализованное – 3-4 ч. л
5. Цукрозамінник за смаком
6. Сіль – щіпка
7. Оливкова олія – 2 ч. л
8. Інжир, мигдальні пелюстки, гіркий шоколад (75%), мед – для подачі

Шоколадна каша з вівсянки, кокосовим молоком і інжиром покроковий рецепт

1. Відварити вівсянку, згідно інструкції на упаковці (у співвідношенні 1:2 для каші середньої в’язкості). Я готую на воді+молоко 50/50. Додати сіль, цукрозамінник, какао, просіяне через сито, щоб не було грудочок і перемешать.
2. Прибрати з вогню і додати оливкове масло, перемішати. Мигдальні пелюстки злегка обсмажити на сухій сковороді. Інжир розрізати на часточки. Шоколад порубати ножом.
3. Подавати кашу, прикрасивши часточками інжиру, шоколадною крихтою, мигдалевими пелюстками і крапелькою меду. Приємного аппетита!