Як зробити Шоколадне молоко з ромом – відмінний спосіб дотягнути до довгоочікуваної весни 🌱 Простий рецепт з книги Ramona Morato “Files”. Докладний огляд на книгу ще висить 👆🏻 Щоб молоко вийшло дійсно смачним візьміть ваш улюблений шоколад. У цьому рецепті Рамон використовує колекційний Гаїтянська ром восьмирічної витримки. До Гаїті від Фінляндії далеко, а винний магазин що близько називається Alko, але коли нам це заважало зробити смачний хмільний напій і весело провести вихідні 😉
Інгредієнти
460 г молока 3,5%
40 г вершки 35%
Половина стручка ванілі або ванільна паста за смаком
175 г шоколаду 65% какао
30 г рома
1 г солі
Шоколадне молоко з ромом покроковий рецепт
1. Об’єднайте в сотейнику молоко, вершки і ваніль. Доведіть до кипения.
2. Якщо використовуєте стручок ванілі, після закипання залиште молоко з ваніллю настоятися кілька хвилин, процідіть через сито.
3. Влийте гаряче молоко на порубаний шоколад, пробийте заглибним блендером. Додайте ром, сіль, процідіть. Подавайте холодным.