Як зробити шоколадні брауні з апельсинами рецепт простий. Нехай все буде в шоколаді ❤️
Інгредієнти
гіркий Шоколад (у мене 70%, якщо любите солодкі десерти, то беріть 50%) 300г
Вершкове масло 82% 180г
Цедра дрібна з двох апельсинів
Апельсиновий лікер 2стл
Яйця (З) 3шт (180г)
Цукор 180г
Борошно 100г
Розпушувач 3г (1чл)
Сіль/кренделі/цедра апельсина і стружка шоколаду зверху (за бажанням)
Шоколадні брауні з апельсинами покроковий рецепт
1. Інгредієнти використовую кімнатної температури. Масло розтопити. Змішати з шоколадом, остудить.
2. З’єднати яйця і цукор, додати лікер і цедру (можна замінити лікер на екстракт апельсиновий або ванільний) З’єднати обидві частини, додати борошно з розпушувачем і дрібку соли.
3. Вилити у форму (20х30см). Посипати ніж хочеться, випікати в розігрітій до 160С духовці (режим верх-низ) хвилин 30. Дістати, остудити, нарезать.
Відео рецепт 👇