Шоколадні трюфелі без цукру

Як смачно зробити Шоколадні трюфелі без цукру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. За консистенцією і смаком ці цукерки також нагадують тістечко картопля – я довго думала, яку ж назву вибрати))

Інгредієнти

▫️Нут консервований – 200 гр
▫️Арахісова паста – 100 гр
▫️гіркий Шоколад без цукру – 100 гр

▪️Глазур:
▫️Гіркий шоколад без цукру – 100 гр
▫️Кокосове масло – 5 гр


❤️КБЖУ на 100 гр без глазурі: 312/11,5/20,5/18.
❣️З глазур’ю: 350/11,2/23,4/21,5.

Шоколадні трюфелі без цукру покроковий рецепт

1. Нут промити і висушити на серветці. Шоколад поламати на шматочки і розтопити імпульсами за 15-20 секунд в мікрохвильовій печі або на водяній бані.

частіше блендера об’єднати нут, арахісову пасту і розтоплений шоколад, збити масу до однорідності.

Сформувати кульки (у мене вийшло 10 шт) і прибрати в морозильну камеру на полчаса-час.

2. ▪️Глазур:⠀
Не обов’язково покривати кульки повністю, можна зменшити кількість глазурі і просто прикрасити зверху☺️

Шоколад поламати на шматочки, додати кокосове мало (можна будь-яке інше рослинне). Розтопити імпульсами в мікрохвильовці або на водяній бані.

Покрити заморожені кульки шоколадною глазур’ю і прикрасити за бажанням. Зберігати в холодильнике.

Відео рецепт 👇