Шоколадно фундуків чізкейк торт

Як зробити смачний Шоколадно фундуків чізкейк торт рецепт простий.

Інгредієнти

Брауні основа
Темний шоколад – 50 г
Вершкове масло – 90 г
Коричневий цукор – 100 г
Куряче яйце – 2 шт
Пшеничне борошно – 50 р
2 ст. л. – алкалізованний какао

Намелака
Желатин 220 блум – 3 р
Молочний шоколад 33-35% – 85 р
Молоко – 50 г
Сироп глюкози – 4 р
Вершки 33% – 100 г

Чізкейк
400 г – вершковий сир
80 г – фундучная паста
90 г – цукор
120 г – молоко
40 м – еспресо
1 шт – яйце

Шоколадно фундуків чізкейк торт покроковий рецепт

1. Брауні основа
1. Розтопити шоколад з вершковим маслом. Зняти з вогню.
2. Яйця збити разом з цукром до пишності. Маса повинна посвітліти і збільшитися в два рази.
3. Влити в яйця шоколадну суміш, збити до однорідності.
3. Всипати борошно і какао, перемішати.
4. Перелити брауні в кільце D16 см, застелене пергаментом. Розігріти духовку до 180С. Випікати бісквіт приблизно 20-25 хв, точний час залежить від вашої духовки. Серединка у брауні повинна бути трохи неповноцінній, на дерев’яній шпажці повинні залишатися шматочки бісквіта.
5. Остудити, вийняти з форми, зрізати “шапочку”.

2. Намелака
1. Желатин замочити в холодній воді.
2. Молоко з глюкозным сиропом нагріти, розчинити желатин.
3.Шоколад розтопити, влити молочну суміш, перемішати до однорідності.
4. Влити холодні вершки, перемішати, пробити блендером до однорідності.
5. Розлити намелаку за силіконовій формі Silikomart TOURBILLON. Прибрати в морозилку.
(Також готову намелаку можна накрити плівкою і прибрати на стабілізацію на пару годин, а потім перекласти масу в кондитерський мішок з насадкою).

3. Чізкейк
1. Вершковий сир і пасту, перемішати з цукром.
2. Додати яйце, знову перемішати до однорідності.
3. Еспресо змішати з молоком, поступово влити всю рідину в сирну масу, щоразу перемішуючи.
4. Змастіть боки форми для випічки тонким шаром вершкового масла. Покладіть на дно брауні бісквіт. Зверху викладіть сирний шар чізкейку.
5. Поставте випікатися при температурі 100-110С на 1 годину і 40 хвилин. Серединка готового чізкейку повинна злегка злегка тремтіти.
6. Готовий чізкейк остудити в духовці, а потім прибрати в холодильник мінімум на 6 ч.
7. Викласти зверху на чізкейк заморожену намелаку. Прикрасити за желанию.

Відео рецепт 👇