Як зробити смачний Шоколадний бісквіт з какао, яєць і цукру рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
Яйця С0 – 3 шт.
Цукор – 125 г
Вершкове масло – 20 г
Борошно – 55 р
Какао – 20 г
Розпушувач – 2 р
Сіль – щіпка
Шоколадний бісквіт з какао, яєць і цукру покроковий рецепт
1. Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збити з половиною цукру до отримання еластичної меренги. Починайте на низькій швидкості міксера, поступово збільшуючи її до середньо-високої. В окремій мисці збити жовтки з рештою цукру – маса посвітлішає і збільшиться в объеме.
2. Вершкове масло розтопити, сухі інгредієнти змішати і просіяти. У жовтки акуратно вмішати третину меренги, потім у два заходи додати сухі інгредієнти, дбайливо перемішуючи лопаткою. Пару ложок тесту додати до масла, добре перемешать.
3. Отриману масляну суміш додати до тесту, а після вмішати залишки меренги. Перелити у форму 16 см і випікати в розігрітій до 160-170°С духовці близько 40 хвилин. Готовність перевіряти зубочисткою. З такого бісквіта виходить 3 коржа.