Яблучний хліб з горіхами

Як смачно зробити Яблучний хліб з горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ось як я готую яблучний хліб з горіхами навіть без використання міксера. Ділюся незвичайним рецептом.
Ароматний, вологий і дуже легко готується – сьогодні я поділюся з вами рецептом яблучного хліба. По текстурі і смаком він дуже схожий на кекс з щільною скоринкою і ніжним м’якушем. Такий хліб ідеальний на сніданок або як десерт до чаю. Давайте починати.

Інгредієнти

• Яблука 220 р
• Борошно пшеничне 180 р
• Цукор 210 р
• Сода ½ ч. л.
• Розпушувач 1 г (¼ ч. л.)
• Кориця 1 ч. л.
• Сіль щіпка
• Вершкове масло-120 г
• Яйця 2 шт.
• Волоські горіхи 60 г

Яблучний хліб з горіхами покроковий рецепт

1. Яблука очищаю від шкірки і нарізаю невеликими кубиками. В окрему ємність відправляю борошно, цукор, соду, розпушувач, сіль, корицю і перемішую. Додаю яйця, розтоплене вершкове масло і перемішуємо до однорідності. Волоські горіхи ножем подрібнюю на невеликі кусочки.

2. Додаю до тесту, також додаю яблука і всі разом перемішую. Форму для випічки змащую вершковим маслом (я взяв прямокутну форму розміром 20х7 см). Перекладаю тісто у форму і рівномірно розподіляю. Зверху посипаю тісто цукром (але це необов’язково).

3. Відправляю випікатися на 1 годину при 175-180°С. Після випікання залишаю хліб на решітці до повного охолодження. А перед подачею посипаю цукровою пудрою. Яблучний хліб виходить неймовірно ароматним, дуже м’яким і сочным.