Пампушки з часником і зеленню

Як смачно зробити Пампушки з часником і зеленню простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Дуже смачні часникові булочки до борщу. М’які, повітряні, майже невагомі, а які вони ароматні, неможливо встояти))

Інгредієнти

Тісто:
480 борошна
20 г пресованих дріжджів ( сухих 7 гр)
250 молока
1 яйце
30 гр рослинного масла
0,5 год л солі
1 ст л цукру

Додатково:
1 жовток +2 ст л води – для змазування булочок перед випічкою
2-3 зубчики часнику через прес, 1-2 ст л рослинного масла, зелень – для змазування готових булочок.

Пампушки з часником і зеленню покроковий рецепт

1. Борошно просіяти. У теплому молоці розвести дріжджі, цукор. Додати масло, яйце, сіль, постійно підсипаючи борошно. Замісити м’яке тісто, накрити плівкою, дати підійти приблизно 1 час.

2. Підійшло тісто розділити на 19 шматочків. Підкотити в кульки. Укласти на деко, накрити плівкою, дати трохи підійти, змастити яйцем + водою. Випікати при 190 З 20-25 мин.

3. Але завжди орієнтуйтеся на свою духовку. Відразу гарячі пампушки змастити намазкой з часнику, зелені і масла.