Сирна Кулебяка з грибами і сиром сулугуні

Я знаю у мене багато, хто любить пп плюшки такі ситні😌👐🏻Цей рецепт для вас спеціально 🔥 Сирна Кулеб’яка з грибами і сиром сулугуні в більш корисному варіанті 😋👌🏻

Інгредієнти

Почнемо з тіста:
💥100 Гр сиру з брикету однорідного
💥1 білок
💥30 Гр масло ( у мене кокосове, але можна взяти вершкове )
💥40-50 Гр рисове борошно
💥50 Гр вівсяне борошно(або пшеничне цільнозернові)
А можна ,хто не на пп взагалі замінити всю муку на 100 Г звичайної борошна
💥1/2 чл розпушувач
💥Сіль

Для начинки:
💥300 Гр грибів (у мене печериці)
💥1 шт цибулина
💥40 Гр сулугуні (або будь-який твердий сир)
💥Сіль, перець

Сирна Кулеб’яка з грибами і сиром сулугуні покроковий рецепт

1. Перетерти сир з білком і додати розтоплене масло, перемішати до однорідності, додати сухі інгредієнти і замісити тісто -борошно додавати поступово, щоб не вийшло занадто щільне тісто, враховуйте ,що ще доведеться додати трохи при розкочуванні. Замісили тісто і прибрали в пакет в холодильник.

2. Для начинки:
Гриби порізати, цибулька теж порізати, обсмажити цибулю і додати до нього грибів, обсмажити до готовності і до випаровування рідини, посолити за смаком-остудити. Сир натерти на терке.

3. Дістаємо тісто і розгортаємо прямо на килимку для випічки ,присипаючи борошном качалку ,розгортаємо в прямокутник, викладаємо на половину прямокутника начинку з грибів і зверху тертий сыр.

4. Накриваємо другою половиною і защипуємо з усіх боків, формуємо «ковбаску», зверху змащуємо жовтком і посипаємо кунжутом. Прибираємо в духовку при 180* на 30-40 хв (орієнтуйтеся по своїй духовці).