Шоколадний брауні з вершковим кремом

Як приготувати смачний Шоколадний брауні з вершковим кремом рецепт в духовці. Ну що, багато тут фанатів дійсно шоколадної випічки?) Я шалено люблю брауні за його насичений смак і в’язку текстуру, а тут ще й вершковий крем додає ніжності 😋

Інгредієнти

– шоколад темний 70-75% 150 гр.,
– вершкове масло 150 гр.,
– цукор 120 гр.,
– яйце куряче 2 шт.,
– сіль щіпка
– борошно 80 гр.,
– ванільний екстракт/ цукор 2 ч. ложки.

Крем
– вершки 33% 200 мл,
– сирний вершковий сир 180 гр.,
– ванільний екстракт/цукор 2 ч. ложки,
– цукрова пудра за смаком

Шоколадний брауні з вершковим кремом покроковий рецепт

1. На водяну баню відправляємо шоколад і масло. При постійному помішуванні чекаємо поки суміш не стане однорідною. Додаємо цукор і ваніль. Трохи охолоджуємо. Вводимо яйця і добре вымешиваем.
2. Додаємо борошно і сіль. Випікаємо при 180°С 15-20 хв. (Якщо використовуєте невеликі форми, як у мене. Можна зробити один великий брауні, але час випічки збільшиться).
3. Сир трохи збиваємо з цукровою пудрою, додаємо вершки і збиваємо в густий крем. Наносимо поверх охололих брауни.