Шоколадний іспанська чізкейк Сан-Себастьян з какао простий рецепт домашній 🍫🥮 Мабуть, самий ніжний сирний, який я пробувала у своєму житті😍 Дуже ніжна, кремова текстура🤤
Інгредієнти
▫️сирний сир кімнатної температури – 500 г
▫️цукор – 100 г
▫️яйце – 3 шт
▫️вершки 33-35% – 350 мл
▫️крохмаль (якщо немає, не замінюйте, просто не додавайте) – 10 г
▫️какао – 40 г
Шоколадний іспанська чізкейк Сан-Себастьян з какао покроковий рецепт
1. Сирний сир кімнатної температури розминаємо силіконової лопаткою, додаємо цукор і перемішуємо. Вводимо яйця, перемішуємо (на цьому етапі все простіше робити віночком).
2. Додаємо вершки, перемішуємо. Додаємо крохмаль і какао, перемішуємо до однородности.
3. ВАЖЛИВО! Тісто має бути однорідним, без грудочок. Форму застеляємо пергаментом і випікаємо за такою схемою: – 25 хвилин при 190 С. – 10 хвилин при 230 С. Виймаючи з духовки ви помітите, що середина колыхается, так і повинно бути! Залишаємо чіз при кімнатній температурі на 2 години, після прибираємо в холодильник ще на 4-6.
Відео рецепт 👇