Сьогодні сталося дивне – неймовірне, здавалося б використовуєш одні і ті ж інгредієнти, але варто щось замінити або додати, так смак відразу грає новими спецефектами у тебе в роті, і твій язик не може зупинитися в поїданні цього нового мистецтва 😍. Як зробити Шоколадний млинцевий торт з полуницею рецепт простий. Щось мене понесло і я трохи відійшла від суті 😂. Тортик обов’язково спробуйте, він дуууже смачний, у мене на фото 1 шматок, а з цих інгредієнтів виходить таких два. 🔥
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр: 92/6/3/9.9
На 1 шматочок : 356/23.2/11.7/38.4
⠀
2 яйця
30 г рисового борошна ц/з
30 г кукурудзяного борошна
200 мл кефіру 1%
Підсолоджувач за смаком
2 г розпушувача
какао – 10 г( у мене знежирений )
⠀
Для начинки:
80 г риккота (Unagrande)
120 г м’який домашній сир( у мене 0%)
260 г Полуниці
Підсолоджувач за смаком
Ванілін на кінчику ножа
Шоколадний млинцевий торт з полуницею покроковий рецепт
1. Змішуємо інгредієнти для коржів з допомогою віночка , випікаємо як оладки на сковороді під кришкою на повільному вогні (у мене 5 шт вийшло) ⠀ Рікотту змішуємо з сиром, ваніліном та підсолоджувачем, полуницю ріжемо колечками.
2. Промазуємо кожен наш коржик, викладаємо полуничку. ⠀ Я розділила торт навпіл і одну половину поставила на другу , так він виглядає ще ефектніше і спокусливим 😈.
3. Далі розрізала на два шматочки і залишила на ніч у холодильнику ( це не обов’язково , можна лопати відразу 🤤) . Я просто люблю прокидатися коли мене вже чекають в холодильнику 😆.