Шоколадний торт з чорносливом і вершками

Як зробити смачний домашній Шоколадний торт з чорносливом і вершками рецепт. Сьогодні у нас приголомшливий і досить простий рецепт тортика. Ніжні, шоколадні коржі, вершковий крем з м’яким насиченим чорносливом.

Інгредієнти

– борошно 200 гр.,
– какао 40 гр.,
– цукор 230 гр.,
– яйце куряче 2 шт.,
– сода 1 ч. ложка,
– сіль щіпка,
– розпушувач 1 ч. ложка,
– молоко 150 мл,
– олія рослинна 50 мл,
– окріп 200 мл
+
Вершки 33% 400 мл
Цукрова пудра 50 гр.
Чорнослив 100 гр.

Шоколадний торт з чорносливом і вершками покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром в щільну масу. Додаємо масло і молоко. Перемішуємо. Акуратно вводимо всі сухі інгредієнти. Тепер швидко вливаємо окріп і добре перемешиваем.

2. Відправляємо форму 21 см і в духовку при 170°С на 35-40 хв. Перевіряємо на суху шпажку. Остуджуємо бісквіт 2-3 години і розрізаємо на 3 коржа. Вершки збиваємо з цукровою пудрою до плотности.

3. Чорнослив заливаємо окропом на 30-40 хв. Нарізаємо на маленькі шматочки. Збираємо тортик і між шарами додаємо чорнослив. Прикрашаємо на свій вкус.