Як смачно зробити Шпинатна Паста з Лососем простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Давно планували побратими друзями і приготувати спільну вечерю, заодно вирішили зняти для вас ролик з процесу готування 🤗
Паста по цьому рецепту виходить нереально смачною, пробуйте обов’язково приготувати, а начинка до пасті це щось на межі фантастики, дуже хочу, щоб ви спробували приготувати так.
Друзі, ще я дуже хочу періодично запрошувати одного з вас, моїх глядачів до себе на кухню і готувати спільно цікаві і смачні страви, навіть якщо ваші кулінарні навички не високі, але ви дуже хочете взяти участь обов’язково напишіть мені про це. Думаю, що це буде новий, дуже цікавий формат.
Паста по цьому рецепту виходить нереально смачною, пробуйте обов’язково приготувати, а начинка до пасті це щось на межі фантастики, дуже хочу, щоб ви спробували приготувати так.
Друзі, ще я дуже хочу періодично запрошувати одного з вас, моїх глядачів до себе на кухню і готувати спільно цікаві і смачні страви, навіть якщо ваші кулінарні навички не високі, але ви дуже хочете взяти участь обов’язково напишіть мені про це. Думаю, що це буде новий, дуже цікавий формат.
Інгредієнти
Інгредієнти для тіста:
•Борошно пшеничне в. с. – 200 р.
•Борошно семола – 50 р.
•Яйце С0 – 1 шт.
•Яєчні жовтки С0 – 3 шт.
•Шпинат – 100 р. (Свіжий).
•Сіль – 1/2 ч. л.
Інгредієнти для пасти з лососем:
•Лосось – 400 р.
•Оливкова олія – 2 ст. л.
•Цибуля шалот – 1 шт.
•Каперси – 2 ч. л.
•Філе Анчоусів – 2-3 шт.
•Лимонний сік – 1/2 шт.
•Вино біле – 70 мл
•Лимонна цедра – за бажанням.
•Сіль, перець – за смаком.
Шпинатна Паста з Лососем покроковий рецепт
1. На робочу поверхню або в миску всипаємо борошно, розіб’ємо туди одне ціле яйце і три жовтки, яйця підсолимо, збиваємо і додамо шпинатну пасту.
2. Шпинатна паста готується дуже просто – викладаємо 100 г. шпинату в сковороду на середньому вогні тушкуємо до тих пір, поки шпинат не зменшиться в розмірах, не забудемо додати 1 столову ложку оливкової олії в сковороду. Далі за допомогою будь-якого блендера перетворюємо все в однорідну масу і додаємо до пасте.
3. Ретельно вимішуємо тісто, до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук і робочої поверхні, вимішувати доведеться від 10 до 15 хвилин, тісто має бути тугим, але эластичным.
Відео рецепт 👇