Як зробити Швидкий торт без розкочування коржів шоколадний медовик за 30 хвилин рецепт простий і обалденно-смачний медовий торт готовий!
Інгредієнти
для бісквіта:
Яйця-4 шт.
Борошно-90 гр.
Какао – 20 гр.
Розпушувач-1 ч. л.
Цукор – 90 гр.
мед-50 гр.
рослинне масло-20 гр.
Для крему:
Вершкове масло -100 гр.
Згущене молоко-150 гр.
Вершковий сир -150 гр.
сметана 25%- 180 гр.
Швидкий торт без розкочування коржів шоколадний медовик за 30 хвилин покроковий рецепт
1. Перемішати мед з рослинним маслом. Змішати борошно з какао і розпушувачем. Збити яйця з цукром приблизно 10 хв. (маса повинна стати стійкою) Додати половину сухих інгредієнтів і акуратно перемішати. Додати мед з рослинним маслом і залишилися сухі ингредиенты.
2. Все акуратно перемішати. Готове тісто вилити на деко (розмір 20*30) з пергаментним папером, можете попередньо змастити її олією. І відправити в розігріту духовку при 190 градусах на 10 хв. Готовий бісквіт потрібно дуже акуратно перевернути і ніжно зняти з нього папір. Повністю остудить.
3. І поділити на 4 рівні частини. КРЕМ (масло і сир повинні бути кімнатної температури а сметана холодної ) Збити м’яке вершкове масло. Поступово додати згущене молоко і продовжувати взбивать.
4. Додати вершковий сир і слідом сметану них сметану. Все добре перемішати. Зібрати торт на відео і прикрасити за бажанням 😉 Готуйте із задоволенням ❤️
Відео рецепт 👇