Швидкий торт на сковороді з йогуртовим кремом простий рецепт. Раніше в профілі був рецепт схожого тортика з використанням м’якого сиру для крему, але варіант з грецьким йогуртом мені сподобався більше.
Інгредієнти
Інгредієнти для коржів:
– 2 яєчних білка (можна просто взяти яйце; у мене білки залишаються, коли я готую сирники/ліниві вареники)
– 1 мірна ложечка підсолоджувача
– щіпка солі
– 50 гр грецького йогурту
– 40 г вівсяного борошна
– 5 гр какао-порошку
– 1/2 ч. л. розпушувача
Інгредієнти для крему:
– 200 г грецького йогурту
– 20 мл молока
– 15 гр арахісової пасти
– 2 мірні ложечки підсолоджувача
КБЖУ тортика: 525 ккал, 36 гр білка, 17 гр жирів, 57 гр вуглеводів
Швидкий торт на сковороді з йогуртовим кремом покроковий рецепт
1. Збий білки з сіллю і підсолоджувачем, додай до них йогурт, перемішати до об’єднання. Всип борошно, какао і розпушувач, знову перемішати до однородности.
2. Випікай млинець на сковороді, змащеній маслом, під кришкою з двох сторін по 3 хвилини. Поки млинець остигає змішай все для крему. Розріж млинець на 4 частини, змаж кожен коржик кремом, викладаючи їх один на одного, а потім змасти весь тортик за краям.
3. Відправ тортик в холодильник на ніч, щоб він добре просочився, але якщо дуже хочеться, то можеш з’їсти його сразу.