Як зробити Слойки з грушею з листкового тіста рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
Для таких слоечек нам знадобиться листкове тісто (я брала вже готове, дріжджове), грушевий джем і одна груша!
Слойки з грушею з листкового тіста покроковий рецепт
1. Тісто розморозити, покласти 1 лист на присипаний борошном стіл і розкачати в прямокутник. Поділити цей прямокутник на квадрати (у мене вийшло 9 штук). Кожний квадрат змастити трохи джемом по всій площі. На кожному квадратику зробити надрізи, як ніби ви вирізаєте рамочку, але залишити 2 протилежних кута не до кінця срезанными.
2. Складаємо надрізані частини хрест на хрест. У центр кладемо побільше джему, зверху кладемо шматочки груші (я попередньо порізала грушу на шматочки і змішала з цукром і ваніллю). Трохи придавливаем.
3. Краї тіста змащуємо молоком і посипаємо всю слоечку цукровою пудрою. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 20-25 хвилин. Дивіться, щоб вони стали зверху рум’яними – значить готові! Готовий слоечкам дайте охолонути на деку і подавайте до столу! Приємного чаювання!