Готуємо Смачні свинячі реберця з картоплею в духовці рецепт простий. Давно обіцяла цей рецепт, ловіть!
Інгредієнти
Ребра свинячі 1.5 кг
Цукор 2 ст ложки
Паприка солодка 1 ст ложка
Сіль 1 ст ложка
Гірчиця російська (гостра) 2 ч ложки
Соєвий соус 3 ст ложки
Соус Шрірача
Картопляні дольки для гарніру
Оливкова олія
Устричний соус за бажанням для подання
Смачні свинячі реберця з картоплею в духовці покроковий рецепт
1. З ребер ОБОВ’ЯЗКОВО зняти плівку, змастити соусом Шрірача. Для основного соусу змішати цукор, сіль, паприку, гірчицю і оевый соус. Звертатися соусом ребра і залишити маринувати я на 2-3 часа.
2. На деко викласти заморожені картопляні часточки, збризнути оливковою олією. Зверху поставте грати на ніжках (вона адже у всіх є, так? 🤨), викласти на решітку ребра і запікаємо в духовці 40-50 хвилин при 180°С.
3. Готові ребра для кольору і краси змастити устричним соусом, нарізати на порційні шматочки і подаем.
Відео рецепт 👇