Неймовірно смачний гарбузовий пиріг в духовці рецепт простий 🔥. Зберігайте рецепт🥰
Інгредієнти
Тісто:
✅ Вершкове масло 150 гр
✅ Борошно 220 гр
✅ Жовток 3 шт
✅ Цукор 100 гр
✅ Розпушувач 10 гр
⠀
Начинка:
✅ Гарбуз 500 гр
✅ Цукор 30 гр
✅ Сік лимона 1/2 шт
✅ Кориця за смаком
Смачний гарбузовий пиріг в духовці покроковий рецепт
1. Вершкове масло заморозити. Сухі інгредієнти змішати, втерти в них вершкове масло на крупній тертці, швидко перемішати💪. Додати яєчні жовтки. ⠀ Руками розтерти тісто до дрібної крихти. Воно повинно збиратися в грудку і легко кришитися🥰. ⠀
2. На дно форми покласти і утрамбувати 2/3 тіста. Форму з тістом і решту прибрати в холодильник👌. ⠀ Очищену гарбуз натерти на тертці, змішати з цукром, корицею і соком половини лимона🍋.
3. Дати начинці трохи постояти, щоб гарбуз пустила сік👍. Рівномірно викласти начинку в форму.
4. Зверху висипати тісто👌. ⠀ Випікати при 180 градусах 35-40 хвилин. Остудити і акуратно перекласти на блюдо.
Відео рецепт 👇