Чаудер з індіанцем🍲 Признавайтесь мерзнете? Як щодо неймовірно ситного, густого і наваристого супу🤔 Як зробити Смачний наваристий суп з індичкою, кукурудзою і запеченими овочами рецепт простий. Взимку такий супчик просто виручає, особливо після стрімкої пробіжки від громадського транспорту до рятівних дверей під’їзду вечорами. Дзижчання ліфта, скрип дверей, яскраве світло з холодильника, писк мікрохвильовки і ось вже на столі стоїть злегка димляча тарілка😍 І це не простий суп пюре😅 це щось велике, особливо, якщо зробити до нього гострі крекери, хоча від моїх крекерів хочеться швидше плакати. Даремно я в нього додав перчик по імені «скорпіон»👹 А чому ви греетесь взимку?
Інгредієнти
– 500 г індички
— 200 г печених овочів за вашим смаком
— 100 г консервованої кукурудзи
— 50 мл вершків
— 40 г тертого сиру
— 5-6 скибочок бекону
— 3 з часнику
— 2 цибулини
— 1 відварений картофан
— 1 перець раміро або болгарський
— 1 ч. л. каенского перцю і паприки
— 1 л курячого бульйону
— маленький пучок петрушки
— крекери для прикраси
— щіпка солі
— оливкова олія
— занурювальний блендер
Смачний наваристий суп з індичкою, кукурудзою і запеченими овочами покроковий рецепт
1. Індичку посоліть, поперчіть, загорніть у фольгу і приберіть в духовку розігріту до 180 м на 2 години. Цибулю, часник і петрушку зі стеблами дрібно нарубаєте. Овочі і картопля довільно нарежьте.
2. У великому сотейнику на середньому вогні розігрійте масло, додайте бекон, часник, цибулю, стебла петрушки, обсмажте 5-10 хв. Додати всі інші овочі, 100 г індіанця і спеції, перемішайте, потримайте 10 мин.
3. Влийте бульйон, доведіть до кипіння, пробийте суп заглибним блендером. Додайте кукурудзу і вершки, посоліть. Розлийте по тарілках, додайте індичку, прикрасьте петрушкою, крекерами, сиром і подавайте на стол.