Смажена риба Тілапія в клярі на сковороді з філе простий рецепт.
Інгредієнти
🔸2 яйця
🔸1/4 склянки води
🔸сіль, перець
🔸борошно
Смажена риба Тілапія в клярі на сковороді з філе покроковий рецепт
1. Перемішати всі інгредієнти, тісто повинне вийти трохи густіше, ніж на блины.
2. Філе тілапії розрізати уздовж таким чином, щоб половинки залишилися без косточек.
3. Рибу перекласти в кляр. Смажити по 30 секунд з кожної сторони на розігрітій сковороді на рослинному масле.
4. Перекласти всю рибку в глибоку сковорідку, налити трохи води, накрити кришкою. Томити на повільному вогні 3-5 мин.
Відео рецепт 👇