Відразу 2 відео-рецепти в одному 🎉 ⠀ Дивовижні сочевичні коржі з найніжнішим курячим паштетом😍 ⠀ Підтримайте вашими ❤️, і звичайно, зберігайте! Дуже смачно! Якщо зберегли, відправте ➕ в коментарях👇 ⠀ 🍴Пишу про коржика «дивні», т до навіть не очікувала, що сочевичні коржі можуть стати прекрасною базою для паштетів. Нейтральні, пріснуваті тонкі👍
Інгредієнти
200 г червоної сочевиці (краще коленою)
звичайний лук, зелений або порей
вода
сіль і перець
Паштет
1/2 відвареної курячої грудки
400 г курячої печінки
1 цибулина (я взяла цибуля-порей)
50 г вершкового масло або дхі
50 мл вершків 20%
1 год л сушеного часнику, сіль і перець
Сочевичні коржі з курячим паштетом покроковий рецепт
1. Сочевицю замочуємо у воді на 2-2,5 години. Потім воду зливаємо. Перемелюємо сочевицю в блендері, додавши цибулю, воду, сіль і перець. Підливаємо Воду поступово. Консистенція тіста, як нежирна сметана.
2. Викладаємо коржі тонким шаром на розігріту сковороду і смажимо з двох сторін. ⠀ Курячий паштет з грудки і печінки мені подобається більше, ніж просто печінковий. За цим рецептом він виходить ніжний, повітряний і вершковий!
3. Печінка чистимо від плівок, ріжемо. Відварюємо в киплячій воді 15 хвилин Цибулю ріжемо і обсмажуємо на частини масла В блендері подрібнюємо печінка, грудку, лук.
4. Додаємо масло і вершки і пюрируем в блендері. У мене блендер маленький, тому робила все частинами. Готовий паштет солимо і перчимо, додаємо часник і наслаждаемся.
Відео рецепт 👇