Сочевичні котлети з рисом, цибулею і часником простий рецепт. Ніхто не вірить, що в цих котлетах немає м’яса 😱 Сочевичні котлети на смак не відрізниш від м’ясних – перевірено на родичів і знайомих 🤗
Інгредієнти
▫️зелена сочевиця 1 ст,
▫️відварений рис 1 ст,
▫️цибуля ріпчаста 1 шт,
▫️часник 3 зубчика,
▫️мускатний горіх, сіль, перець за смаком,
▫️олія рослинна.
Сочевичні котлети з рисом, цибулею і часником покроковий рецепт
1. Сочевицю промити і залити мінімум на 4-5 годин холодною водою. Можна залишити на ніч або замочити зранку, щоб приготувати ввечері. За цей час сочевиця вбере воду і набухнет.
2. Сочевицю, цибулю, часник змішати блендером до стану пюре. Додати відварений рис і спеції. Перемешать.
3. Формуємо руками невеликі котлети і відразу ж кладемо на сковорідку. Найкраще формувати мокрими руками.
Відео рецепт 👇