Соковиті чебуреки з мясом свинини і цибулею

Соковиті чебуреки з м’ясом свинини і цибулею простий рецепт. Дійсно, вони виходять дуже соковитим, хрусткими і чарівними бульбашками. Мої діти були в повному захваті.

Інгредієнти

Тесту:
– борошно пшеничне в/с – 320г
– сіль – 1,5 ч. л.
– масло рослинне – 50мл
– яйце СВ – 1шт
– вода 60 – гр

Начинка:
– свинина – 1кг
– цибулю ріпчаста – 250г
– часник (опціонально) – 20г
– сіль/перець
– зелень петрушки – 25 гр
– вода – 300 мл

Соковиті чебуреки з м’ясом свинини і цибулею покроковий рецепт

1. Свинину, петрушку, цибулю, часник пропускаємо через м’ясорубку, додаємо сіль, перець і воду. Замішуємо фарш.⠀ Замішуємо тісто з борошна, солі, яйця, рослинного масла і води. Вимісити тісто треба дуже хорошо.
2. перекладаємо Тісто в пакет і відправляємо в холодильник на 30 хв відпочити. Далі ділимо тісто на однакові кульки (у нас вийшло 26шт).
3. Кожен кульку розкачуємо тісто в коло, накладаємо фарш на 1 частину кола і накриваємо 2 частиною, защипуємо краю (края для кращого скріплення можна змастити яйцем).
4. Смажимо у фритюрі, температура масла повинна бути не нижче 160-170 гр. до готовности.