Солодкі грінки з батона з молоком, яйцями і цукром на сковороді простий рецепт. Солодкі грінки та з холодним молоком…. 😋 Це смак мого дитинства. Ми часто їх готували в селі. Молоко і яйця завжди були в будинку.
Батон купували в автолавке або дідусь приносив з місцевого сільпо. Рецепт простий, впорається дитина, часу на приготування йде мало. А ось зі столу вони зникають за лічені хвилини. До речі мої діти обожнюють ці грінки і вони часті гості на нашому столі.
Батон купували в автолавке або дідусь приносив з місцевого сільпо. Рецепт простий, впорається дитина, часу на приготування йде мало. А ось зі столу вони зникають за лічені хвилини. До речі мої діти обожнюють ці грінки і вони часті гості на нашому столі.
Інгредієнти
1 шт. Батон
Молоко “на око”
Яйця 2 шт
Цукор 2 ст. л.
Цукор для посипання
Рослинна олія для смаження
Солодкі грінки з батона з молоком, яйцями і цукром на сковороді покроковий рецепт
1. Батон нарізати на шматочки завтовшки 1,5 див. Яйця перемішати з цукром. Додати молоко, перемешать.
2. Сковороду добре розігріти, влити рослинне масло. Шматочок батона занурити в яйце – молочну суміш (можна залишити на 1 хвилину полежати в суміші), викласти на сковороду.
3. Смажити на середньому вогні з двох сторін. Посипати зверху цукром Приємного апетиту 😊