Солянка збірна мясна класична з ковбасою, шинкою і яловичиною

Самий зимовий суп – це солянка. Ну, я особисто саме так вважаю. Ароматна до запаморочення, навариста, з приємною перчинкою! За вікном мороз і сніг, а вдома чекає гарячий суп і смачний хліб. Як зробити збірну Солянку м’ясну класичну з ковбасою, шинкою і яловичиною рецепт простий. Прийшов, поїв, зігрівся. Добре! Ви, до речі, яку солянку любите – м’ясну, рибну, грибну? У мене сьогодні збірна м’ясна, але з задоволенням їм будь-яку. Головне, щоб вона була приготована з хороших якісних продуктів. Правильні ковбаси і сосиски дають характерний смак солянки. Вірно?

Інгредієнти

300 г яловичини
150 г віденської салямі
150 г австрійського сервелату
4 віденських сосиски
150 г шинки
1 цибулина
1 морква
150 г оливок без кісточки
2-3 бочкових солених огірки
2 ст. л. томатної пасти
2 ст. л. рослинного масла
1 ст. л. топленого масла
0,5 ч. л. паприки
0,5 стручка червоного перцю
лавровий лист, чорний перець
лимон і петрушка для подачі

Солянка збірна м’ясна класична з ковбасою, шинкою і яловичиною покроковий рецепт

1. М’ясо помити, залити водою, довести до кипіння, зняти піну, додати лавровий лист і перець і варити до готовності. Вийняти з бульйону м’ясо і нарізати шматочками. Огірки нарізати соломкою і обсмажити на топленому маслі. Цибулину дрібно нарізати, моркву натерти на тертці і обсмажити на олії з додаванням томатної пасты.
2. В бульйон повернути м’ясо, огірки і цибулю з морквою. Довести до кипіння. Нарізати всю ковбасу, шинку і сосиски соломкою і додати до м’яса. В кінці гострий перець нарізати і додати в суп, додати оливки, паприку і довести до кипения.
3. При необхідності посолити і варити 10 хвилин. Готового супу дати настоятися 20-30 хвилин. Подавати гарячим з часточкою лимона, сметаною і петрушкой.