Як зробити спагетті карбонару класичну з Панчетта або Гуанчиале рецепт простий.
Інгредієнти
Панчетта або Гуанчиале 150 гр
Пармезан або Пекоріно 5 ст. л
Яйце 4 жовтки
Чорний перець
150 гр Спагетті
Спагетті карбонара класична з Панчетта або Гуанчиале покроковий рецепт
1. відварюємо Спагетті практично до повної готовності (за 2 хвилини до готовності зливаємо). Панчетта сама по собі солона, солити тільки за вкусу.
2. Вимикаємо вогонь і спагетті додаємо до злегка охолонувшої панчетти. Води з під спагетті додаємо таку кількість, щоб паста не була цілісним куском.
3. Панчетта це свиняча грудинка, можна замінити на бекон по желанию.
Відео рецепт 👇