Спаржа з яйцем пашот і йогуртовим соусом

Як смачно зробити Спаржу з яйцем пашот і йогуртовим соусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ловіть ідею для розкішного сніданку, який готується за лічені хвилини.

Інгредієнти

✅спаржа заморожена;
✅яйця;

Для соусу:
✅грецький йогурт-100 г;
✅діжонська гірчиця – 1 ч. л.;
✅оливкова олія – 1 ст. л;
✅сіль, перець

Спаржа з яйцем пашот і йогуртовим соусом покроковий рецепт

1. Спаржу опускаємо на 3-4 хвилини в киплячу підсолену воду, потім промиваємо холодною водою, обсушуємо паперовими рушниками. Розбиваємо яйце в ситечко, щоб прибрати рідкий белок.

2. Переливаємо з ситечка в неглибоку чашку. У ледь киплячу підсолену воду додаємо трохи білого винного оцту, закручуємо віночком воронку і акуратно опускаємо яйце, через 3 хвилини достаем.

3. Для соусу змішуємо грецький йогурт, діжонську гірчицю, оливкова олія, сіль, перець. За бажанням можна додати трохи лимонного соку. Спаржу викладаємо на тарілку, зверху пашот і поливаємо соусом. Це дуже вкусно!