Суші торт філадельфія з червоною рибою, авокадо і огірком

Суші торт філадельфія з червоною рибою, авокадо і огірком в домашніх умовах простий рецепт 🍣🥢⠀ Якщо немає часу або бажання крутити роли – цей рецепт для вас!😉⠀Маленька прохання, хто забере рецепт до себе 📌, залиште лайк ❤️ і в коментарях. Хочу бачити тих, кому подобається те, що я роблю! Для мене це дуже важливо 😘⠀

Інгредієнти

(у мене форма 18см*11см):

✅ 150 г рису для суші
✅ 165 мл води
✅ для заправки: 25 мл яблучного/рисового оцту + 1 ст. л. цукру+1 ч. л. солі
✅ 300 г слабосоленого лосося
✅ 300 г вершкового сиру
✅ 3 аркуша нори
✅ 100 г огірка
✅ 1 авокадо
✅ кунжут – для подачі⠀⠀

КБЖВ на 100 г ~ 176/9/10/13⠀⠀

Суші торт філадельфія з червоною рибою, авокадо і огірком покроковий рецепт

1. Рис ретельно промиваємо водою кілька разів до прозорої води. Заливаємо чистою водою і доводимо до кипения.

2. Ставимо вогонь на мінімум і варимо 15 хвилин, не піднімаючи кришку. Після цього вимикаємо вогонь і даємо рису постояти ще 15 хвилин під крышкой.
3. Додаємо заправку і перемішуємо. Нарізаємо в норі рис і знову перемішуємо. Лосось, огірок і авокадо нарізаємо кубиками.

4. Форму застеляємо харчовою плівкою так, щоб краї свисали.

5. Тепер викладаємо шарами: лосось 👉🏼 вершковий сир 👉🏼 огірок 👉🏼 рис з норі 👉🏼 вершковий сир 👉🏼 лосось 👉🏼 авокадо 👉🏼 .

6. Загортаємо краю харчової плівки і прибираємо в холодильник як мінімум на 30 хвилин. ⠀

7. ДУЖЕ ВАЖЛИВО ДОБРЕ УТРАМБИВАТЬ КОЖЕН ШАР! Інакше потім при нарізуванні – все буде розсипатися 🤷🏼♀️⠀

Відео рецепт 👇