Свиняча грудинка смажена на сковороді з цибулею простий рецепт.
Інгредієнти
Свиняча грудинка – 600 р
Цибуля – 300 г
Часник – 1 зубчик
Масло – для смаження
Сіль – 0,5 ч. л.
Чорний мелений перець – ¼ ч. л.
Свиняча грудинка смажена на сковороді з цибулею покроковий рецепт
1. Моєму грудиночку під холодною водою, ножем зіскрібаючи бруд, і ретельно обсушуємо. Нарізаємо середніми шматками, по товщині близько 1 сантиметра. У сковороду наливаємо трохи олії. Смажимо на помірному вогні, поки нижня сторона не стане румяной.
2. На це піде хвилин 10-12. Рум’яну грудинку перевертаємо. Додаємо подрібнену цибулю і продовжуємо смажити при нагріванні нижче середнього. Кожні 1-2 хвилини перемешиваем.
3. Готуємо так ще 10 хвилин або до тих пір, поки цибуля не стане золотистого кольору. Сіль, чорний перець за смаком, Подрібнений часник Перемішуючи, тримаємо сковороду на мінімальному вогні ще пару хвилин. ⠀
4. З чим подавати смажену свинячу грудинку? Звичайно, з вареною картоплею! 😋 Таке просте, але смачне, ароматне і ситне блюдо. Готуйте на здоров’я, друзі, і приємного вам апетиту!
Відео рецепт 👇