Свиняча грудинка запечена в духовці у фользі шматком простий рецепт.
Інгредієнти
свинина грудинка, я брала кілька штук, щоб зробити різні смаки.
часник
сіль, перець
лавровий лист
спеції за смаком
Свиняча грудинка запечена в духовці у фользі шматком покроковий рецепт
1. М’ясо промиваємо, промаківающімі паперовим рушником. Часник нарізаємо на шматочки і начиняємо м’ясо з усіх боків. Солимо, перчимо. Далі до першого шматок м’яса я додала зверху лавровий лист і класичні спеції для мяса.
2. На другий шматок м’яса я насипати зверху зіру. (приправа на любителя) Далі кожен шматок обварачмваем у фольгу, я роблю багато шарів, щоб не вибився бульон.
3. І відправляємо в духовку на 1,5 години при температурі 250 °. Виходить дуже духмяна ковбаска, приємного апетиту 🤗
Відео рецепт 👇