Сирні гарбузове сирники простий рецепт ✨ Гарбуз – це новий кабачок 😂 сезон починається і треба переробляти!
Інгредієнти
на 12 шт:
Сир 400 г, запечена гарбуз 250 г, жовток 1 шт, рисова мука 50 г, крохмаль кукурудзяний 30 г, цукор за смаком (~50-70 г) + ваніль або кориця за бажанням.
Сирні гарбузове сирники покроковий рецепт
1. Пробити блендером гарбуз з жовтком і сиром, потім додати інші інгредієнти і вимісити однорідне тісто. Розділити на кульки по 50 грам приблизно і сформувати сирник на борошні з допомогою ножа.
2. Викладаємо на добре розігріту сковороду і смажимо на вогні трохи менше середнього з двох боків до рум’янцю, без кришки. На суміші вершкового і рослинного масла.
3. Важливо, щоб сковорода була з товстим дном, добре тримала нагрівання, а сир був сухим, щоб не розтікалися. В брикетах ідеально підходить, жирність 5-9%.
Відео рецепт 👇