Тайський чай синій анчан блакитна масала як заварювати

Це не просто чай, він дуже ароматний за рахунок спецій і звичайно неймовірно красивий за рахунок свого незвичайного кольору. Напій не на кожен день, але іноді хочеться спробувати щось цікавеньке. Як зробити Тайський чай синій анчан блакитна масала як заварювати рецепт простий. Пам’ятаю шок моєї мами, коли я їй подала блакитне «щось» і сказала, що це ще і пити можна. А вона, треба сказати, вже звикла до моїх десертів з гречки, солодощів без цукру, випічки без яєць і «нормальної» борошна. Напій до речі їй потім навіть сподобався, ну чи вона не хотіла мене засмучувати

Інгредієнти

250 грам молока (мигдальне, кокосове або інше рослинне)
250 грам води
3 ч. л. Чай анчан
Спеції: паличка кориці, бадьян, кардамон, гвоздика, мускатний горіх
Сироп топінамбура або цукор за смаком

Тайський чай синій анчан блакитна масала як заварювати покроковий рецепт

1. У молоко додати спеції і закип’ятити. Після закипання вимкнути вогонь і дати настоятися молока зі спеціями. Після процедить.
2. У воду додати сухий чай Анчан (він і дає такий прекрасний колір напою). Довести до кипіння і варити 5 хвилин, після чого пропустити через сито.
3. Чай об’єднати з молоком. Додати підсолоджувач за смаком і желанию.