Тарт пиріг із заварним кремом і желе з черешнею простий рецепт🔥 Який же він вийшов смачний і яскравий! Яскравий у всіх сенсах… і вигляд і смак ❤🥰🍒
Інгредієнти
Тісто:
Олію слив. м’яке 100 гр
Борошно 220 гр
Яйце 1 шт
Цукор 50 гр
Сіль щіпка
Заварний крем:
Молоко 250 гр
Цукор 50 гр
Кукурудзяний крохмаль 25 гр
Яйце 1 шт
Ванілін
Вершкове масло 50 гр
Желе:
Желатин 10 гр
Вода 100 мл
Черешня морожена 300 гр
Цукор 50 гр
Вода 100 мл
Тарт пиріг із заварним кремом і желе з черешнею покроковий рецепт
1. Тісто:
Замешивеем м’яке тісто, складаємо в пакет і прибираємо в холод на 30 хвилин. Через 30 хвилин розподілити по формі з бортом, Діаметр форми 22-24 см і випікаємо при 180°С близько 30 минут.
Замешивеем м’яке тісто, складаємо в пакет і прибираємо в холод на 30 хвилин. Через 30 хвилин розподілити по формі з бортом, Діаметр форми 22-24 см і випікаємо при 180°С близько 30 минут.
2. Заварний крем:
Варимо крем на плиті при ПОСТІЙНОМУ помішуванні до перших булек, вимикаємо і додаємо масло. Охолоджуємо під пленкой.
Варимо крем на плиті при ПОСТІЙНОМУ помішуванні до перших булек, вимикаємо і додаємо масло. Охолоджуємо під пленкой.
3. Желе:
Заливаємо желатин водою і залишаємо до набухання. Черешню змішати з цукром і водою і перевірити 5 хвилин після закипання. Зняти з вогню, залишити на 5 хвилин злегка охолонути і додати набряклий желатин.
Заливаємо желатин водою і залишаємо до набухання. Черешню змішати з цукром і водою і перевірити 5 хвилин після закипання. Зняти з вогню, залишити на 5 хвилин злегка охолонути і додати набряклий желатин.
4. Зібрати тарт: у форму викласти заварний крем, акуратно вилити желе і залишити в холодильнику на 3 часа.