Тартар із сирої яловичини в домашніх умовах

Як зробити Тартар із сирої яловичини в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

✅Яловичина 60 гр
✅Сир 10 гр
✅Огірок маринований 1 шт
✅Гірчиця французька 1 ч. л
✅Оцет бальзамічний
✅Олія оливкова
✅Сіль, перець за смаком

Тартар із сирої яловичини в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Яловичину промийте і зачистіть від плівок. Наріжте на дрібні кубики (~0,3 см).

2. В м’ясо додайте сіль, перець, зернисту гірчицю, оливкова олія, бальзамічної оцет і дрібно нарізаний маринований огірок. Перемішайте і залиште на 5 хвилин. ⠀

3. Поки можна зробити тонкі грінки з хліба або багета. Перед подачею можна посипати сиром і кедровими горішками і відразу можна пробовать.

Відео рецепт 👇