Східні соковиті чебуреки з фаршем

Чебуреки 😋 Як я люблю говорити: Соковиті, східні» 🤣 У мене вийшло 10 штук, фаршу трохи залишилося, можете робити менше фаршу або додати більше фаршу в чебуреки 👍 Як зробити Східні соковиті чебуреки з фаршем рецепт простий.

Інгредієнти

Форму робила по тарілці d 22 см

Фарш:
1. Фарш яловичий – 400 грам
2. Цибуля ріпчаста – 1 велика головка
3. Часник -3 зубчики
4. Сіль за смаком
5. Перець за смаком
6. Кріп – 1 пучок
7. Вода – 6 ст. л.

Тісто:
1. Масло вершкове – 100 грам
2. Вода гаряча (окріп) – 175 мл.
3. Сіль – 1 ч. л.
4. Борошно – 2,5 склянки (0,2)

Додатково:
1. Вода
2. Масло рослинне для смаження
3. Борошно для розкочування

Східні соковиті чебуреки з фаршем покроковий рецепт

1. Цибулю чистимо, дрібно ріжемо. Кріп дрібно ріжемо. У фарш додаємо цибулю, кріп, часник пропустити через чеснокадилку), сіль, перець, воду, все перемішати. В іншу тарілку покласти кубиками вершкове масло і залити гарячою водою, коли масло розтопиться, додати сіль і просіяне борошно замісити еластичне тісто і місити хвилин 5. Тісто накрити рушником і залишити хвилин на 30. Тісто поділити на 8 рівних частей.
2. Робочу поверхню трохи присипати борошном. Бере му одну частину, тонко розкочуємо (щоб тісто просвічувало, але не порвалося), рівно по тарілці вирізаємо коло. На одну половину рівномірно викладаємо фарш ~1 ст. Л. , відступивши від краю ~1 см, на фарш рівномірно виливаємо 1 ч. Л.
3. Води, краю, де фарш змащуємо водою і з’єднуємо роблячи чебурек, краю прищипываем виделкою з двох сторін. Так робимо з усіма частинами. Вирізаючи по тарілці і прибираючи зайве тісто, у мене залишилося тесту ще на 2 чебурека. У сковороду наливаємо олію, так щоб чебуреки повністю були в олії (у мене смажилося по 2 чебурека).
4. Масло доводимо до кипіння. Обсмажуємо все чебуреки до золотистої скоринки з кожної сторони ~ 4 хвилини на середньому вогні. Готові чебуреки викладаємо на тарілку з серветкою, щоб прибрати зайве масло.