Теплий салат з баклажанами, помідорами та болгарським перцем простий рецепт.
Інгредієнти
Баклажани – 1 шт
Болгарський перець – 1/2 шт
Помідори – 2 маленьких (підійдуть помідори Черрі)
Капуста айсберг, рукола ,листя салату – щось одне
Сирний сир, або моцарелла
Бальзамічний соус
Насіння кунжуту для посипання
Сіль – за смаком
Крохмаль – 2 стіл ложки
Рослинне масло для смаження
Всі інгредієнти на 1 велику тарілку.
Теплий салат з баклажанами, помідорами та болгарським перцем покроковий рецепт
1. Баклажани нарізаємо на невеликі шматочки. Просушуємо, солимо і посипаємо крохмалем. Енергійно перемішуємо в миске.
2. Обсмажуємо на рослинному маслі до золотистої скоринки. Збираємо салат ,як на видео.
3. Можна, так само заправити оливковою олією, у мене тільки бальзамічний соус.
Відео рецепт 👇