Теплий салат з курячою печінкою, грибами та помідорами і шикарною заправкою 🥙
Інгредієнти
Тобі знадобиться (я готувала 2-ю порцію):
Куряча печінка – 250 гр
Печериці – 100 гр
Помідори Черрі – 1 гілочка
Салат (у мене Романо) – пучок
Цибуля – 1/2 шт
Перець, сіль, цукор
Заправка: соєвий соус – 2 ст. л., оливкова олія – 6 ст. л., гірчиця – 1 ч. л., бальзамічний крем або оцет – 2 ч. л., мед – 2 ч. л.
Не обов’язково: кунжут або кедрові горішки
Теплий салат з курячою печінкою, грибами і помідорами покроковий рецепт
1. Крупно нарізаємо гриби, Черрі, салат і цибулю. Обсмажуємо спочатку цибулю з дрібкою цукру, прибираємо з вогню, потім гриби з дрібкою солі, прибираємо і печінку до готовності, солимо, перчим.
2. Для заправки змішуємо соєвий, олія, гірчицю, бальзамік і мед. Збираємо: салат, цибуля, печінка, гриби, Черрі і заправка.
3. Повторюємо ще раз шари, знову заправка і я посипала кунжутом. І як же це смачно, обов’язково спробуйте приготувати!
Відео рецепт 👇