Тістечко Снікерс з безе і кремом із згущеного молока

Як зробити Тістечка Снікерс з безе і кремом із згущеного молока рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

7 жовтки
1.5 ст піску
180 гр маргарину (у мене масло)
3 л меду
1ч/л соди гасити з 1 ст/л оцту
3,5-4 ст борошна( більше не треба)

Безе:
7 білків
1,5 ст цукру

Крем:
300 гр вершкового масла
2 банки вареної згущенки
300-400 гр арахісу

Тут арахіс карамелізований, робила за рецептом арахіс в цукрі #миѕһ_кагаарахисвсахаре ( залишила трохи більше на вогні щоб карамелізувалась)

Тістечко Снікерс з безе і кремом із згущеного молока покроковий рецепт

1. В миску великого обсягу відправляємо жовтки з цукровим піском і збиваємо до збільшення маси. Потім додаємо розм’якшений маргарин (у мене масло), потім мед і погашену оцтом соду . Збиваємо ще дві хвилинки і додаємо борошно. Збираємо тісто в кулю, намагаючись при цьому якомога менше місити тісто. Отриманий шар тіста ділимо на 3 частини і залишаємо під рушником приблизно 30-45 хвилин. Можна і відправити в холодильник мінімум на 30 хвилин. Перед тим як розкачувати тісто, приготуємо меренгу. Не перестаючи збивати білки, додаємо невеликими порціями весь цукор і продовжуємо збивати до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться, а самі білки не перетворяться в пишну і щільну пену.

2. до Речі, для тих у кого не виходить приготування меренги постарайтеся взяти дрібний цукор або ж використовувати цукрову пудру. Потім перекладаємо тісто на лист пергаменту і розкачуємо його в пласт. З верху пласта наносимо меренгу (безе), ложкою проходимся, як на відео і відправляємо в духовку і випікаємо корж при температурі 170 С , до тих пір, поки меренга не повністю просохне (це приблизно 15 -20 хвилин).

3. Готовий корж дістаємо з духовки і залишаємо до повного охолодження. Кожен корж окремо з меренгою печеться . Крем: Масло збиваємо до пишноти і додаємо варене згущене молоко, ванілін і крем готовий . Подрібнюємо смажений арахіс, його потрібно измельчить.

4. Коржі підрівнюємо по краях, подрібнені краями можна буде обсипати торт з боків. Викладаємо один корж і покриваємо його шаром крему, потім присипаємо шаром подрібнених горіхів. і так по черзі збираємо торт. Зверху можете пройтися глазур’ю або шоколадом.

Відео рецепт 👇