Давайте приготуємо його разом! Кілька текстур, виконуємо всі тонкощі і отримуємо 100% насолоду. Як зробити Тістечка з зефіром, вишневим конфі і шаблі рецепт простий.
Інгредієнти
Шаблі:
160 гр борошна
40 г мигдальної муки
60 гр цукрової пудри
100 гр вершкового масла
2 жовтки
1О гр розпушувача
Вишневе конфі:
100 грам пюре вишні
15 грам цукру
1 грам желатину+5 мл води(220 bloom)
Зефір:
125 гр вишневого пюре
100 гр цукру
1 білок
75 мл води
200 гр цукру
6 г агар-агару (1200) або 7 гр (900)
Тістечко з зефіром, вишневим конфі і шаблі покроковий рецепт
1. Шаблі:
Холодне вершкове масло саблировать з сухими інгредієнтами до стану мокрого піску, додати жовтки. Розкачати до 2 мм, вирізати діаметром 4-5 див Заморозити і отпечь на перфорованому килимку 10-12 хвилин при 160С.
Холодне вершкове масло саблировать з сухими інгредієнтами до стану мокрого піску, додати жовтки. Розкачати до 2 мм, вирізати діаметром 4-5 див Заморозити і отпечь на перфорованому килимку 10-12 хвилин при 160С.
2. Вишневе конфі:
Нагріти пюре з цукром до кипіння, додати замочений желатин. Охолодити і промешать до красивої текстуры.
Нагріти пюре з цукром до кипіння, додати замочений желатин. Охолодити і промешать до красивої текстуры.
3. Зефір:
Нагріти пюре і цукор до кипіння, охлаждить пару годин. Воду, цукор, агар довести до 110С,помішуючи.Паралельно збити білок з пюре до пишного стану, тонкою цівкою влити сироп і збити до теплого стану. Відсаджуємо зверху шаблі з конфі. Даємо стабілізуватися і покриваємо темперований шоколадом. Термін придатності даного виробу 72 години при 15-20С
Нагріти пюре і цукор до кипіння, охлаждить пару годин. Воду, цукор, агар довести до 110С,помішуючи.Паралельно збити білок з пюре до пишного стану, тонкою цівкою влити сироп і збити до теплого стану. Відсаджуємо зверху шаблі з конфі. Даємо стабілізуватися і покриваємо темперований шоколадом. Термін придатності даного виробу 72 години при 15-20С
Відео рецепт 👇