Тофу на сковороді з сочевиці

Тофу з сочевиці на сковороді простий рецепт. Якщо вам із-за алергії не можна вживати сою, я розповім вам як приготувати тофу з червоної сочевиці! При чому в смаку сочевиця зовсім не відчувається!) А далі цей тофу можна використовувати вже в інших стравах: запікати, готувати тофу-омлет, додавати в салати і так далі!)

Інгредієнти

•червона сочевиця
•окріп
•спеції: я взяла часникову сіль і сирні дріжджі

Тофу з сочевиці на сковороді покроковий рецепт

1. Червону сочевицю збити з окропом у блендері. Вилити в каструлю, додати спеції і варити, помішуючи, до загустения.

2. Вилити отриману масу у форму і залишити на ніч у холодильнику. В принципі, все, з ранку тофу готовий!))

3. А я вирішила його запекти, як я це часто роблю з звичайним тофу. Додала масло, соєвий соус, кукурудзяний крохмаль (для скоринки), перемішала і відправила на 20 хвилин у духовку при температурі 200 градусів).

Відео рецепт 👇