САМІ тоненькі класичні млинці в дірочку простий рецепт 😻🔥 Хочу нагадати Вам рецепт класичних млинців, які завжди виходять ідеально 🤩 Млинці за рецептом моєї свекрухи❤️ Перший раз з’явилися в моєму блозі 4 роки тому і з тих пір тисячі захоплених відгуків! Хто ще не готував – швидше зберігайте рецепт!
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр
166/6/4,7/25
Стакан кефіру 1% ~ 200-220 мл
150 гр пшеничного борошна
1 яйце
1/3 год л соди
1 ст л рослинного масла
0,5 склянки окропу ~ 100-110 мл
Цукор 1 год л
Сіль щіпка
Тоненькі класичні млинці в дірочку покроковий рецепт
1. Кефір, яйце, сіль і цукор збити. Найкраще робити це міксером. Поступово додати борошно і продовжувати збивати. Як тільки всі збили, налити склянку окропу, додати соду, перемішати і вилити в тесто.
2. Продовжити збивати ще секунд 30. В кінці додати масло, перемішати. Тісто готове. Розжарити сковороду.
3. Вона повинна бути добре розпечена. Змастити маслом, злегка один раз. І починати смажити) Чим менше ви суміші наллє, тим тонше будуть блины!