Ванільні сирники з рисовим борошном

Настрій сирники цілу осінь🍂 Як зробити дуже смачні Ванільні сирники з рисовим борошном рецепт простий на сковороді.

Інгредієнти

КБЖУ на 1 порцію (4 сирника) 334,6/26,7/7,8/39,4

• 330 р. сиру в брикеті (ісп. 0,2% жирності)
• яйце
• 60 р. рисового борошна + ~20 р. для формування сирників
• цукрозамінник
• ванілін
• 10 р. кокосового масла

Ванільні сирники з рисовим борошном покроковий рецепт

1. До сиру додати яйце, розім’яти виделкою, додати борошно, цукрозамінник і ванілін на кінчику ножа, все добре перемешать.
2. Розділити сирну масу на шматки приблизно 50-55 грам, має вийти 8 сырников.

3. Додати сирників форму. Далі обсмажити сирники до золотистої скоринки з обох сторін додавши на сковороду трохи кокосового масла. Приємного аппетита!