Торт Черемховий зі сметаною і шоколадом

Як зробити Торт Черемховий зі сметаною і шоколадом рецепт рецепт простий.

Інгредієнти

«Бісквіт черемховий»
-Черемхова борошно-30 грам
-Какао порошок-10 грам
-Сода-2грамм
-Сіль-2грамм
-Молоко-120 грам
-Яйце-60 грам
-Вершкове масло-60 грам
-Борошно-120 грам
-Оцет винны1-2 грами
-Цукор-250 грам

Конфітюр «Смородина»
-заморожена Смородина-350 грам
-Цукор 1- 250 грам
-Цукор 2-50 грам
-Пектин Nh-5 грам
-Цедра лимона 0.5 грама

«Сметанний ганаш»
Сметана 20% -100 грам
Білий шоколад-150 грам
Желатин-5 г (200 блюм)
Вершки 33% -200 грам

Торт Черемховий зі сметаною і шоколадом покроковий рецепт

1. «Бісквіт черемховий»:
Змішати всі сухі інгредієнти, додати молоко з підтоплених маслом, яйця. Перемішати на середній швидкості міксера. Додати оцет, перемішати. Випікати при температурі 180 градусів.
2. Конфітюр «Смородина»:
Змішати заморожену смородину з сахаром1 додати пектин змішаний з цукром 2. Уварити до 103 градусов.
3. «Сметанний ганаш»:
Білий шоколад розтопити додати сметану кімнатної температури, розтоплений желатин і вершки. При температурі +4 градуси збити ганаш.
4. Збірка:⠀
Бісквіт/Ганаш/Конфі, Бісквіт Ганаш/Конфи.