Зефір Мандарин в шоколаді

Як зробити Зефір Мандарин в шоколаді рецепт простий. Новорічний смак і відмінна ідея для подарунка🎁 Якщо робите цитрусові – обов’язково використовуйте цедру, саме вона наповнює зефір яскравим ароматом. 🍫 Вибираємо шоколад для глазурування зефіру. Я завжди вибираю шоколад, який роблю сама. З таким шоколадом шар виходить тонкий і хрусткий, а кількість підсолоджувача мінімальне.

Інгредієнти

В деже міксера збиваємо:
80 г білка
30 г яблучного пюре
100 г цукру

В сотейнику з’єднуємо всі інгредієнти перемішуємо до зволоження:
150 г води
12 г агару силою 900
250 г цукру
170 г пюре мандарина з цедрою

Зефір Мандарин в шоколаді покроковий рецепт

1. Доведіть сироп до кипіння і дощиком всипте в нього суху суміш пектину і цукру: 7 г пектину і 50 г цукру. Варіть сироп по таймеру 3-4 хвилини. Коли білкова маса збита і добре тримається на віночку, а сироп зварився – з’єднуємо їх вместе.
2. Зефірну масу можна підфарбувати жовтим водорозчинним барвником. Перекладіть масу в мішок і отсадите зефірки на рівну поверхню, у мене насадка кругла діаметром 12 мм.
3. Глазируйте зефір оттемперированным шоколадом, щоб шоколад не залишав слідів на руках і хрустів при розломі. Після глазурування поставте в холодильник на 30 – 40 хвилин і… зефір готовий, його можна упаковывать.