Торт Медовик класичний зі сметанним кремом

Як зробити Торт Медовик класичний зі сметанним кремом домашній рецепт простий 🍯 Найсмачніший! Ніжний, що тане в роті і улюблений багатьма торт 😍!

Інгредієнти

Цукор-65 гр
Вершкове масло-45 гр.
Мед-65 р
Сода -1 ч. л.
Лимонний сік -15 гр.
Яйця -2 шт
Борошно-250 г

КРЕМ
Сметана 25% -350 р
Вершки 33-35 % -350 р
Цукрова пудра – 70 г

Торт Медовик класичний зі сметанним кремом покроковий рецепт

1. КОРЖІ.
З’єднати мед, масло, цукор і прокип’ятити 2 хв. Додаємо соду гашену соком Відправити яйця трохи охолоджену медову суміш і все добре перемішати. Додати все борошно і перемішати до однорідної маси. Поділити готове тісто на 5 рівних частей.

2. У мене форма 20 див. Растыкиваем кожен корж на відео. (одіозно присыхая борошном)

3. Проколюємо виделкою і відправляємо в розігріту духовку при 180 гр. на 5 хв. і Дістаємо готовий корж і поки він гарячий вирізаємо потрібний нам размер.

4. Для крему Всі інгредієнти з’єднати і збити так устойчивости.

5. Збираємо торт і прибираємо в холодильник мінімум на 5 годин ( краще на ніч ) Коли торт просочиться прикрасити його крихтою і ягодами.

Відео рецепт 👇