Торт Наполеон листковий з заварним кремом

Як смачно зробити Торт Наполеон листковий з заварним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ще один дуже вдалий рецепт. Він ніжний, соковитий і безуууумно смачний

Інгредієнти

На тортик 22 см нам треба👇🏼
1. Вода – 110 гр
2. Жовтки – 2 шт.
3. Оцет – 2 ст л
4. Борошно ~ 320 гр
5. Вершкове масло – 180 гр

Торт Наполеон листковий з заварним кремом покроковий рецепт

1. Борошно розтерти руками з холодним вершковим маслом в крихту. У склянці змішати оцет, холодну воду і оцет, перемішати. Вилити до борошна і замісити однорідне, м’яке, не дуже щільне тісто. Обернути плівкою і прибрати в холодильник на годину або в морозилку на 20 хвилин. Розділити на рівні части.

2. Приблизно на 9-10 кульок. Розкачати тоненько між двома пергаментами і випікати 8-10 хвилин при 180 градусах. Корж повинен роздутися (якщо не вздуется, не переживайте) і трохи підрум’яниться. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Один корж я залишила, щоб зробити з нього крихту і обсипати торт. Поки один корж випікається, інші тримаєте в холодильнике.

3. Рецепт крему дивіться у попередній публікації. Для цього тортика беріть 1,5 порції крему. Зібрати тортик рясно промазуючи кожен корж кремом. Обмазати верхівку і краю кремом і прибрати в холодильник на 6-7 годин, щоб він добре просочився. Дістати і обсипати крихтою і можна пригощатися і пригощати всіх навколо, щоб вони говорили: «це найкраще, що я пробувала у своєму житті» Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇