Ягідний торт сметанний з малиною і желе без випічки

Як зробити смачний Ягідний торт сметанний з малиною і желе без випічки простий рецепт. Красивий, яскравий, простий у приготуванні з мінімум калорій. Він припаде до смаку навіть тим, хто обмежує себе в солодощах і боїться погладшати.

Інгредієнти

Желе пакетування полуничне
Сметана 700 гр
Цукор – за смаком
Желатин 25 гр
Вода 100 гр
Малина 250-350 гр

Ягідний торт сметанний з малиною і желе без випічки покроковий рецепт

1. Желе розводимо не за рекомендаціями на упаковці, а з меншою кількістю води. Заливаємо малину остившім желе і прибираємо застигати в холодильник. Сметана змішуємо з цукром, добре перемешиваем.

2. З’єднуємо желатин з водою і залишаємо набухати на 20 хвилин, потім розтопити желатин в мікрохвильовці, (але не допускаємо кипіння) обов’язково остуджуємо і з’єднуємо з сметаной.

3. Викладаємо сметанний крем на застиглий шар желе з малиною і розрівнюємо ложкою, що б дно торта було рівне і прибираємо в холодильник мінімум на 5 часов.

4. Після того, як торт застиг, опустити торт у формі на 5 секунд у гарячу воду, після цього торт добре вийде з форми

Відео рецепт 👇