Як зробити Торт Ромео і Джульєтта з безе і вареним згущеним молоком рецепт простий.
Інгредієнти
Коржі:
9 шт яєчного жовтка
1 ст цукрового піску (250 гр)
100 гр вершкового масла
3 ст/л меду
1 ч/л соди
1 ст/л яблучного оцту 6%
2,5 ст борошна ( 500 гр)
Безе:
9 шт яєчного білка
1,5 ст цукрового піску (375 гр)
Крем:
250-300 гр вершкового масла
2 б вареної згущенки
2-3 з/л коньяку (горілка, ром)
Торт Ромео і Джульєтта з безе і вареним згущеним молоком покроковий рецепт
1. Білки відділяємо від білків, білки залишаємо в сторонку для безе і приступаємо до приготування бісквіта. Збиваємо яєчні жовтки з цукровим піском до пишної піни (приблизно 7-8 хвилин) , маса збільшується в 2-3 рази, додати вершкове масло, мед , соду і яблучний оцет. Перемішуєте і потім додаєте муку.
2. Тісто виходить ароматним і тягучим, як на відео. Ділимо на 2 частини, викладаємо на пергамент, вирівнюємо і відправляємо в духовку на 180С до готовності (12-15 хвилин) Печемо два коржа. Після чого переходимо до приготування безе: Білки збиваємо до піків і трохи додаємо цукровий песок.
3. Готове безе відправляємо на пергамент, вирівнюємо і відправляємо в духовку на 120С рівно на 2,5 години ( 150 хвилин) Крем: Вершкове масло збиваємо і додаємо варене згущене молоко, в кінці додаємо алкоголь (коньяк, горілка, ром )
4. Готові коржі і безе по краях вирівнюємо на крихту й переступаємо до складання. Наносимо крем На корж, потім безе, на безе крем, і на крем корж.
5. Зверху наносимо крем і оформляємо як фантазія дозволить❤️
Відео рецепт 👇