Торт рулет Снікерс з карамеллю і вершковим сиром

Той самий запаморочливий Торт рулет Снікерс з карамеллю і вершковим сиром простий рецепт 🔥 Рецепт досить простий і виходить завжди і у всіх!

Інгредієнти

Бісквіт
🥜330 г яєць
🥜115 г цукру
🥜110 г борошна
🥜25 г какао
🥜5 г розпушувача
🥜50 г рослинного масла

Крем
🥜320 г вершкового сиру
🥜160 г вершків 33%

Карамель
🥜240 г цукру
🥜100 р слив.масла
🥜150 г вершків 33%
🥜3 г солі
🥜135 г арахісу

Глазур
🥜200 г шоколаду 54%
🥜50 г рослинного масла
🥜100 г арахісу

Торт рулет Снікерс з карамеллю і вершковим сиром покроковий рецепт

1. Карамель
Підсмажити весь арахіс і розділити на дві порції – в глазур і в карамель.
Приготувати суху карамель, деглазувати вершками, додати сіль, слив. масло пробити блендером. Поетапне виготовлення шукайте у відео нижена 3 публікації у стрічці! Карамель з’єднати з смаженим арахісом і прибрати остигати до кімнатної температуры.

2. Бісквіт
Яйця збити з цукром до щільної піни, всипати заздалегідь змішані – борошно, какао і розпушувач. Перемішати лопаткою. Влити рослинне масло і перемішати до об’єднання. Деко застелити пергаментом. Розподілити тісто і впекать при 180 С протягом 10-12 хвилин до сухої палички. Зняти пергамент, накрити рушником і згорнути бісквіт в рулет в ту ж сторону, як будете збирати рулет вже з начинкою. Щоб при охолодженні бісквіт брав потрібне положення і далі не рвався. Повністю остудить.

3. Крем
Збити сир і вершки до однорідності і заповнити кондитерський мешок.

4. Глазур
Відміряти шоколад та олію невисокий графин. Прогріти в мікрохвильовій печі імпульсами, періодично змішуючи. Пробити блендером, щоб глазур добре з’єдналася. Всипати подрібнений арахіс. Використовувати при 45-50 С.

5. Збірка
Розгорнути бісквіт, промазати карамеллю з арахісом, розподілити крем. Згорнути і прибрати в морозилку на 1-2 години. Полити глазур’ю і дати їй закристаллизоваться. Готове 🔥